FAQ

Verzendtijd en Garantie
Op werkdagen vóór 23:00 besteld, is morgen in huis. Daarnaast bieden wij een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie aan. Ben je niet tevreden met de Dreambrush? (wat wij ons niet kunnen voorstellen), geen probleem! Je krijgt netjes het gehele aankoopbedrag teruggestort.


Is de Dreambrush ook geschikt voor kort haar?
De Dreambrush is geschikt voor alle haartypes dus ook kort haar!


Is de Dreambrush ook geschikt voor dik en krullend haar? 
Zeker! De Dreambrush is ook geschikt voor dikker en krullend haar. Wij raden aan om de Dreambrush hiervoor op de hoogste temperatuur te gebruiken. Het kan zijn dat je het haar per pluk wat vaker moeten stijlen dan iemand met dunner haar, maar het resultaat is er niet minder op! 


Kan ik de Dreambrush gebruiken met nat haar?
Ik snap het! Jij wil direct nadat je de douche uitloopt gelijk gebruik maken van de Dreambrush. Toch raden we het aan om de Dreambrush alleen op droog haar te gebruiken.


Is de Dreambrush goed te gebruiken voor onhandige types zoals ik?
De Dreambrush is de meest gemakkelijke haarstijlborstel die je ooit zal gebruiken. Het creëren van je dreamlook moet voor iedereen leuk zijn, ook voor jou!


Hoe lang duurt het voordat de Dreambrush warm is?
In tegenstelling tot andere stijlers warmt de Dreambrush al binnen 60 seconden op! Je kunt dus gelijk aan de slag gaan en hebt binnen no-time resultaat!


Wordt mijn haar hierdoor minder pluizig?
Je haar valt gemakkelijk tussen de tandjes van de Dreambrush. Dit in combinatie met de keramische coating zorgt ervoor dat jouw haar minder pluizig is.


Wordt de Dreambrush heet en kan ik me hierdoor snel verbranden?
Yes, wij vrouwen kennen het allemaal, je pijnlijk verbranden aan je oude stijltang… De Dreambrush is ontworpen met oog op gemak en veiligheid. Ondanks het feit dat de Dreambrush ingesteld kan worden op 200
°C is de kans op verbranding haast onmogelijk. Dit is te danken aan de extra beschermlaag.